Henrik har en hemmelighet

Henrik har en hemmelighet

Henrik har en vond hemmelighet, og han er redd for hva vennene og de andre på skolen skal si hvis de får vite om den. Faren til Henrik sitter i fengsel. Henrik savner faren sin, og en dag får han lov til å besøke ham i fengselet.

Henrik har en vond hemmelighet. Han er redd for hva vennene og de andre på skolen skal si, hvis de får vite om det. Henrik forteller hemmeligheten sin til Emil og Lasse. De tre skolekameratene har laget en klubb sammen. En av klubbreglene er at det de forteller i klubben er en hemmelighet. Emil og Lasse har lovet de ikke skal sladre. Henrik håper at de holder ord, for hemmeligheten er alvorlig.

faren til henrik sitter nemlig i fengsel. Henrik orker nesten ikke å si ordet høyt. Henrik savner faren sin, og en dag får han lov til å besøke ham i fengsel.

En morsom, spennende og lesevennlig bok. Den vil være viktig for barn og unge som her foreldre eller andre som står dem nær i fengsel. Den vil også være interessant for barn som ikke har noen erfaringer med fengsler.

 

Henrik har en hemmelighet